תפריט
יין פירותי, אלגנטי ומאוזן, עשוי 100% ענבי פינו נואר מהכרמים בגבעת הראל, בגובה 720 מטר.
היין התיישן 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי מאזור בורגון.
פוטנציאל יישון: היין מגיע לשיא כ-3 שנים לאחר הבציר ויוסיף להתפתח עד 6 שנים נוספות בתנאים נאותים
התאמה למזון: קלאסי לליווי סלמון ברוטב אסיאתי, מאכלי עגל ובקר בבישול ממושך עם ציר עשיר
המלצת הגשה: לפתוח כשעה לפני ההגשה. להגיש בטמפרטורה של 16-14 מעלות
מחיר ל-100 מ"ל: 22 ₪
₪165.00